1

Agurkjuice

 

Buktafestivalen, Tromsøs beste festival, pågår nå. I anledning denne blir det en skikkelig grønn grønn juice i dag. Det er fort gjort å bli dehydrert på festival (i allefall på festivaler der sola ser sitt snitt til å titte frem). Så, for ikke å ende opp slik…

og siden det er sommer og agurknytt ble det i dag en agurkjuice. Jeg har ei stund hatt lyst til å lage en grønn juice uten bruk av så mye frukt. Har prøvd litt ulike varianter, men ikke funnet favoritten enda. Med minkende andel epler i juicen øker lysten til å bruke neseklype ved inntak av den grønne herligheten. Mat skal smake godt, ellers orker jeg det ikke, så enkelt er det. I dag forsøkte jeg meg først uten epler, men måtte krype til korset og tilsette de etter hvert:) Da ble det godt, her er resultatet:

Du trenger til ca 1/2 liter juice:
2 epler/ 2 agurker/ 1/2 selleristang/ 2 cm sitron, uten skall

Fremgangsmåte:
Putt i juiceren: 1 eple- agurk- selleri- sitron- 1 eple. Press til juice. Ferdig!

 

Etter litt  “take away- sushi” er vi nå klar for siste dag på Bukta. Hurra:)