Torskewraps
Under torskewraps som Marit Bjørgen lager de. Oppskrifta finner du her, men også på Godfisk sine sider, hvor jeg har hentet den (har endret litt på den). 6 åringen så på oss med store øyne da wrapsen ble satt på bordet: “Va dem fri førr kjøttdeig?”. Hun spiste imidlertid to hele wraps, noe som er et godt tegn.
Du trenger til 4 personer:
800 g torskefilet, uten skinn/ 4 poteter/ 1 chili, grønn eller rød/ 1 fedd hvitløk/ 3 ss olivenolje/ smør/ 8 cocktailtomater/ 0,5 issalat/ 6-8 tortillawraps/ 2 dl kesam/ salt og pepper/ dill (kan sløyfes)/ aluminiumsfolie
Fremgangsmåte:
Skrell potet, sett på kok. Finhakk chili og hvitløk, bland det med olivenolje til en marinade. Skjær torsken i strimler, vend disse i chilimarinaden. Pakk wraps i aluminiumsfolie, varm disse i ovn i 10 minutter på 200 grader (eller i mikro, følg anvisning på pakken). Del tomater i to. Mos potetene, bland dem med 2-4 ss smør. Smak til med salt og pepper. Stek torsken i varm panne i smør og olivenolje i ca. 3-4 minutter på hver side. Fordel potetmos, torsk, tomat og salat på tortillaen, topp med kesam og dill. Klart.