1

Salat med kyllingboller

Salat er godt for kropp og sjel. Kylling er generelt godt følge til salat. Det er godt å variere mellom forskjellige kyllingprodukter. Vi bruker ofte kyllingfilet, men varierer med kylling/ kalkun på boks o.l Her er et annet forslag, salat med kyllingboller og kyllingpølser i kuler. Kyllingboller er aller best når de lages selv. Men av og til orker/ rekker/ vil man det bare ikke….;)

Til 4 personer trenger du:
Ferdigkjøpte kyllingboller, ca 600 g/ Litt smør el olje til steking/ 1/4 Mild salat, eks Isberg eller Rapid/ 2 vårløk/ 1 søt rød paprika/ 1 agurk/ 1 boks mais/ 1 avokado/ Topper av 1/2 brokkoli/ Fetaost.
Dressing: 2 dl yoghurt naturell/ 1 ss honning/ saften av ½ sitron/ salt og pepper etter smak.

Fremgangsmåte:
Varm kyllingboller i panne. Kok opp lettsaltet vann. Ha i brokkoli, kok ca 1/2- 1 min. La brokkolien renne av i sil. Skyll salat, tørk av (eller sentrifuger i salatsentrifuge). Riv salaten i passe biter. Skjær paprika og agurk i biter eller staver. Åpne en boks mais, la renne av. Kutt vårløk i ringer. Bryt opp fetaost i biter (eller bruk glass med ferdige biter).

Bland sammen ingrediensene til dressingen.

Server i små skåler, da kan alle i familien ta sine favoritter. Garantert suksess, kjempegodt!