1

Kyllingsuppe med karri og eple

Har en sterk følelse av at grillsesongen nærmer seg hurtig nå. Det er bare å få på seg bobledressen og skinnlua og komme seg ut. Frem til vi får blåst støvet av grillen er suppe en god ting å varme seg på. Her en variant med kylling, karri og eple.

Du trenger til 4 personer:
4 kyllingfileter/ 2 røde epler/ 1 boks hermetisk tomat/ 1 løk/ 1 terning kyllingbuljong i 4 dl vann/ 2 ss vanlig karri/ extra virgin olivenolje/ salt og pepper/ 1,5- 2 pk fløte/ ørlite soyasaus

Fremgangsmåte:
Kutt kyllingen i strimler eller terninger. Varm i litt olje på middels varme til kyllingen blir hvit. Grovhakk løk, kutt eplene i terninger. Bland i gryta. Ha i karri, la det steke noen minutter. Ha i boksen med tomat, fyll på med buljong. Ha i fløte, tilpass det etter hvor fyldig du ønsker suppa. Ha i litt vann om du synes den blir tykk. Kok opp suppa, la koke i 10 minutter. Smak til med salt og pepper, samt litt soyasaus om du ønsker.