Restesmoothie (med masse bringebær)
Prosjekt “Tøm- kjøleskapet”. Hvordan bruke 4 paprika i smoothie? (Og hvorfor har vi FIRE paprika, egentlig?) Man kan lage ei kjempeladning med smoothie, nok til kveldskos, frokost OG medbragt neste dag. Oppskrifta går ut på at man lager juice i ei juicepresse først, og blander juicen med bær og avocado etterpå. Har man ikke juicepresse kan man bruke annen kartong- eller ferskpresset juice som “basis”.
Du trenger til ca 1,7 liter (!) smoothie:
2 snackpaprika/ 2 røde paprika (evt 4 snackpaprika)/ 1,5 brokkoli/ 4 gulrøtter/ 5 epler/ 600 gram frosne bringebær/ 2 avocado
Fremgangsmåte:
Lag juice: Putt eple nederst i “røret” til juicepressa. Fyll på med paprika, gulrøtter og brokkoli. Eple på toppen, press til juice.
Juicen har du videre over i en blender (det ble så mye at jeg måtte dele i 2). Ha i avocado og frosne bær til ønsket konsistens. Serveres kald, kan fint oppbevares i kjøleskap til dagen etter.