1

Kylling enchilada

Du trenger til 4 personer:
400 gr grillet kylling , eks kyllingbryst/ 2 løk/ ½ ss smør/ 2 dl crème fraîche/ ½ ts karri/ ½ ts sambal oelek (chilipasta)/ 8 tortillalefser (Oppskrift hjemmelagde tortillas ser du her)/ 2 dl Jarlsberg, revet/ 2 dl ruccola-salat/ 16 stilker sherrytomater

Fremgangsmåte:
Bruk ferdig grillet kylling eller deler av kylling. Strimle kjøttet. Rens løken og hakk den. Stek den myk i smør i en stekepanne og tilsett kylingkjøttet. Rør i crème fraîche og sambal oelek. La det koke opp. Legg fyllet i tortillalefsene og rull sammen.

Legg dem tett i tett i et ildfast fat. Strø over revet ost og gratiner i ovnen ved 225 grader i ca. 10 minutter.

Server med sherrytomater, ruccola og guacamole. Salsa er også veldig godt til.

Oppskrift på guacamole og salsa kan du se her.