1

Pizza 50/50

Pizza kan varieres i det uendelige. Siden vi har tilbøyelighet til å feire inngangen til hver helg med pizza, kan det være greit nettopp å variere litt…;)

Til denne pizzaen brukte vi grunnoppskriften på deig og saus som du finner her. Videre delte vi den i to, noe for enhver smak.

I tillegg til ingrediensene i grunnoppskriften trenger du:
1/4 boks kyllingskinke/ 10 cherrytomater/ 1/4 pakke fetaost/ litt ruccolasalat/ ca 7 grønne oliven/ ca 150- 200 gram karbonadedeig/ 1/4 grønn paprika/ 1/4 gul paprika/ ca 200 gram ost, for eksempel Jarlsberg samt litt Mozarella/ salt og pepper.

Fremgangsmåte:
Lag pizzadeig og tomatsaus som beskrevet her. Kutt kyllingskinkei strimler, fetaost og paprika i biter. Stek karbonadedeig, smak til med salt og pepper. Når deigen er ferdig hevet, bres den utover smurt bakeplate. La gjerne stå og heve litt hvis du har mulighet til det. Fordel tomatsaus jevnt over. På den ene halvdelen legger du på ost, kyllingskinke, fetaost, oliven og cherrytomater. På den andre delen karbonadedeig, ost og paprika. Pizzaen stekes ved 220 grader midt i ovnen til osten er gylden og skorpene sprø. Fordel litt ruccola over siden med skinke/ tomat. Server gjerne rømmedressing til;) Velbekomme!