Hurtigmiddag med hermetisk kylling
Mayday…..De kommer med jevne mellomrom, dagene der man tenker det evinnelige spørsmål: “HVAAA SKAL VI HA TIL MIIIDDAAAG…???” idet man sykler sulten hjem fra jobb. Litt av formålet med denne bloggen er å unngå gang på gang å havne i den situasjonen. Hvis man har en slags base med oppskrifter som fungerer, vil det vel bli litt lettere å planlegge, eller hva?
Foreløpig kommer de fortsatt, dagene der vi ikke har en plan, ikke har tatt opp noe fra fryseren, og heller ikke har helt oversikt over hva som fins i skapene hjemme. Løsningen blir da å undersøke skapene, og bruke det man har….
I dag ble det pasta og kylling. Fordi det var det vi hadde.
Du trenger til 4 personer:
1 boks hermetisk kylling/ 12 brokkolitopper/ 1 snackpaprike (søt) eller vanlig rød paprika/ 1 hvitløksfedd/ fullkornspasta til 4 personer/ 1/2 pakke matfløte
Fremgangsmåte:
Sett pasta på kok. Følg anvisningen på pakken. Husk å ikke koke den for mye. Kutt kylling i biter. Del opp brokkolitoppene hvis de er store. Kutt paprika i biter. Finhakk hvitløk, surr den i litt olje i ei panne. Tilsett kyllingen, stek den litt. Tilsett videre paprika, la den surre til den er myk. Bland alt godt sammen. Tilsett matfløte, smak til med salt og pepper. Slå vannet av spagettien, bland den med innholdet i stekepanna. Godt ble det jommen og! Velbekomme!