1

Kylling med brokkolisalat

Kyllingfilet fra fryseren går kjapt å tine. Dette er praktisk de dagene (eller kveldene) man glemmer å ta opp noe i forsøket på a unngå sultedøden når man kommer hjem fra jobb. Her kylling i følge med god brokkolisalat.

Du trenger til 4 personer:
4-6 kyllingfileter/ litt sweet chili saus (evt egen marinade)/ 1 brokkoli/ 8 soltørkede tomater/ 100 g fetaost/ 4 ss kapers/ 2 vårløk (evt gressløk/ purre)/ 5 ss god olivenolje/ 3 ss hvitvinseddik eller eplesidereddik/salt og pepper

Fremgangsmåte:
Kutt opp kylling i passe store terninger. Bland de med litt sweet chili saus, sett til side. Gjør klar brokkolisalaten: Rens brokkoli i små buketter, skrell stilken og kutt i staver på størrelse med bukettene. Kok i god saltet vann i ett minutt, sil av og kjøl ned under rennende kaldt vann. Tørk godt så du ikke drar med deg uønsket vann i salaten. Skjær soltørkede tomater i strimler, del fetaost i terninger, kutt vårløken tynt.

Bland alt sammen, ha kapers over. Bland olivenolje, eddik, salt og pepper til dressing, hell over.

Stek så kyllingen på sterk varme i stekepanna til den er gjennomstekt. Ferdig;)