1

Kyllingfajitas

Fredag tok vi en ny variant av den “klassiske” tacoen som små (og store;)) elsker. Vi lot karbonadedeigen få en pause, skiftet den ut med kyllingfilet. Hadde en enkel variant uten mye tilbehør, noe som falt i smak hos alle.

Du trenger til 4 personer:
6 store kyllingfileter, gjerne frosne/ salatblader, feks Vestfoldsalat/ tortillalefser, kjøpte eller hjemmelagede/ 1/2 agurk/ 1 paprika/ 1/2 løk/ tacokrydder/ olivenolje/ rømme/ tomatsalsa

Fremgangsmåte:
Frossen kyllingfilet er god å bruke for å få skåret tynne skiver av kyllingen. Det beste er å la kyllingen tine litt (1/2 time- time) før man kutter den opp. Skjær kylling i tynne skiver, bland den sammen med olivenolje og tacokrydder. La stå mens du gjør klart resten. Sett ovnen på 200 grader. Vask agurk og paprika, finhakk agurk, paprika og løk. Legg tortillalefser i folie, inn i varm ovn. Skal varmes ca 10- 15 minutter. Ha litt smør i varm stekepanne, stek kyllingen i flere omganger, så stekepanna holder seg varm. Server med rømme og tomatsalsa. Hvis du har lyst å lage tacokrydder, tomatsalsa og tortillalefser selv finner du oppskrift her. Velbekomme;)