Grillet laks med enkel coleslaw og grillede grønnsaker

Posted by on 22/05/2011 / Legg igjen kommentar
Postet i Oppskrifter, Middag

Har blitt endel laks her i det siste…men det er jo veldig godt, da. Nå når grillen kan brukes får man den ekstra spenstige grillsmaken på laksen. Coleslaw kan varieres i det uendelige, har jeg skjønt. Med sylteagurk, epler, Hp saus, bare fantasien setter grenser. Denne er helt enkelt helt enkel, størst sjanse for at ungene spiser da;)

Du trenger til 4 personer:
Ca 800- 1000 gram laksefilet med skinn/ 20- 24 sjampinjonger/ 4 tomater/ 1 squash/ 1/2 hodekål/ 1 gulrot/ 1/2 dl creme fraiche/ 1/2 dl majones/ 1/2 sitron/ salt og pepper/ smør eller olje

Fremgangsmåte:
Lag coleslaw først: Finsnitt kål, skrell gulrot og rasp den. Bland dette sammen med creme fraiche og majones. Press i ca 1/2 ss sitron. La stå mens du gjør klar resten: Smelt litt smør i en kasserolle. Del laksen i serveringsstykker.

Uhmm…laks klar til grillen

Del squash i skiver (ikke for tynne, da blir det bare “mask” på grillen), del tomater i to. Sjampinjong kan deles eller grilles hele.

Pensle smeltet smør (eller olje) over grønnsaker og laks (også skinnsida). Ha salt og pepper over del hele (grønnsaker og fisk). Grill laksen med skinnsiden ned, ca 5- 10 minutter. Ha også sjampinjong og squash på grillen. Snu laksen og grill videre til den er gjennomstekt. Ta av grønnsakene når du synes de har fått nok farge. Tomatene legges på helt til sist, på svak varme. Skal kun bli gjennomvarme. Smak til coleslaw med salt og pepper før servering. Velbekomme!

image_pdfimage_print
Did you like this? Share it:

Skriv en kommentar

Del din mening...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved kommentaren din, skaff deg en gravatar!


six + 3 =

  •  Tags 
  • siste
  • populære poster
  • Kommentarer

Sitron- og rosmarinbakte kyllinglår

Sitron- og rosmarinbakte kyllinglår. Lurt å beregne litt mer enn 30 minutter til denne, så man er … [ Les Mer ]

Meny uke 14

Nåh, på tide med ny ukesmeny og handleliste? Ukas meny: Stekt sei eller torsk med kremet paprika- og … [ Les Mer ]

Lasagne

NB. Lasagne tar over 30 minutter å lage. Lasagne er lett å lage, men tar litt tid. Sausen blir best … [ Les Mer ]

Kjøttrull/lammerull

Prosjekt lære å lage lammerull. Lammerull kan lages på flere måter. Nå har jeg lært å lage den … [ Les Mer ]

Kontakt

Send oss gjerne en  melding på Facebook Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Stekt torsk med bacon og brokkolipurè

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Matpakkeforslag

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Matpakketips til Foreldre&Barn

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Torsk i ovn med fløte- og tomatsaus

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Flymat til besvær

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

sonablate

Hi there, You've done a fantastic job. I'll certainly digg it and personally recommend to my friend

https://addictiontreatments101.com

I'm not sure why but this blog is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or i

profil zamknięty 140x140

profil zamknięty 140x140

cena stali na giełdzie

cena stali na giełdzie

Robertson

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

Matbloggtoppen

Matbloggsentralen