Ingrids fiskepanne

Posted by on 17/01/2012 / Legg igjen kommentar
Postet i Oppskrifter, Middag

Fiskepanna er kjempegod, takk skal du ha Ingrid!

Du trenger til 4 personer:
Ca 800- 1000 gram fiskefilet av torsk eller hyse (vi brukte loins av hyse)/ 1 løk/ 1/2 sitron/ paprikapulver eller sitronpepper/ Matfløte, ca 1/2- 1 pakke/ evt 4 skjeer Creme Fraiche/ Evt 1-2 gulrøtter/ 1/2 purre/ litt smør til steking av løk/ salt/ poteter til 4 personer, evt blomkålris eller stekte sellerirotstaver til.

Fremgangsmåte:
Hakk løken, blankes i smør på steikepanna. Legg loins av hyse eller annen ønsket fisk oppå løken. Dynkes med saft fra ca. 1/2 sitron. Salte fisken, og/eller krydre den lett med f.eks. sitronpepper eller paprikapulver. Vi brukte paprikapulver som ble veldig bra. Hell matfløte i panna, fra en kant slik at ikke krydderet renner av fisken. Legg på lokk og la dette putre i et par-tre minutter. Om du ønsker kokt gulrot i fiskepanna skreller du 1- 2 gulrøtter, kutter de opp og koker de et par minutter i lettsaltet vann (vi droppet gulrot, savnet det egentlig ikke). Skjær purre i tynne ringer, strø over fisken. Legg lokket på igjen, la stå til fisken er ferdig, det går veldig fort. Før servering kan du strø over kokt gulrot i skiver om du ønsker mer farge på retten. I luksusvarianten har du oppi noen skjeer Creme fraiche etter du har hatt i fløten.

Ha kokte poteter til, alternativt blomkålris eller stekte sellerirotstaver.

 

image_pdfimage_print
Did you like this? Share it:

Skriv en kommentar

Del din mening...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved kommentaren din, skaff deg en gravatar!


six + = 14

  •  Tags 
  • siste
  • populære poster
  • Kommentarer

Sitron- og rosmarinbakte kyllinglår

Sitron- og rosmarinbakte kyllinglår. Lurt å beregne litt mer enn 30 minutter til denne, så man er … [ Les Mer ]

Meny uke 14

Nåh, på tide med ny ukesmeny og handleliste? Ukas meny: Stekt sei eller torsk med kremet paprika- og … [ Les Mer ]

Lasagne

NB. Lasagne tar over 30 minutter å lage. Lasagne er lett å lage, men tar litt tid. Sausen blir best … [ Les Mer ]

Kjøttrull/lammerull

Prosjekt lære å lage lammerull. Lammerull kan lages på flere måter. Nå har jeg lært å lage den … [ Les Mer ]

Kontakt

Send oss gjerne en  melding på Facebook Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Stekt torsk med bacon og brokkolipurè

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Matpakkeforslag

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Matpakketips til Foreldre&Barn

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Torsk i ovn med fløte- og tomatsaus

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Flymat til besvær

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

sonablate

Hi there, You've done a fantastic job. I'll certainly digg it and personally recommend to my friend

https://addictiontreatments101.com

I'm not sure why but this blog is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or i

profil zamknięty 140x140

profil zamknięty 140x140

cena stali na giełdzie

cena stali na giełdzie

Robertson

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

Matbloggtoppen

Matbloggsentralen