50% “Fredagspizza”/50% Pizza med Creme Fraiche og spekeskinke

Posted by on 19/01/2012 / Legg igjen kommentar
Postet i Oppskrifter, Middag

Telefonsamtale i butikken forrige fredag kl 1615: Jeg: “Du, den pizzaen med Creme Fraiche…”. Venninne: “Ja?” Jeg: “Hva var det som var på den igjen?” Venninne: “Har ikke vi hatt denne samtalen før?”
Jo, det stemmer. Vi har hatt samtalen før. Vi har laget pizzaen før, den kommer nå til å bli laget flere ganger fordi den er så god. Det er en “annerledespizza” uten ordinær tomatsaus, men med Creme Fraiche på bunnen. Med en gunstig kombinasjon av salt og friske tomater og smakfull ruccola til blir det garantert suksess:)

Vi lagde halve pizzaen som “Fredagspizza”, bare uten paprika. “Fredaspizza” vet vi nemlig går rett hjem hos ungene. Gå dit for oppskrift på bunn og tomatsaus, evt rømmedressing om du ønsker det (heeelt nederst på siden). Husk å halvere mengden saus samt skinke/paprika da det er til halve pizzaen.

Til den resterende halve pizza trenger du:
1/2 boks Creme Fraiche/ spekeskinke, vi brukte kalkunskinke/ Ca 2 ss kapers/ ca 7 cherrytomater/ litt ruccolasalat/ Ca 120 gram ost

Fremgangsmåte:
Lag bunn og tomatsaus etter fremgangsmåten her. Når deigen er ferdig hevet på stekeplate har du på tomatsaus og ønsket garnityr på halve pizzaen som beskrevet i oppskriften. På den andre halvdelen smører du først over Creme Fraiche. Videre har du på raspet ost. Kutt spekeskinke i strimler, ha på. Ha over kapers, stek i ovnen på 220 grader i ca 12 minutter. Kutt cherrytomater i to. Når pizzaen er stekt ferdig har du over tomater og ruccolasalat.

Kanskje en ny favoritt? I allefall her i huset. Og nå er også oppskrifta notert så det ikke blir nødvendig med flere telefonsamtaler i frykt for å glemme en essensiell ingrediens (hvor vanskelig kan det være, tenker du nok nå:))

image_pdfimage_print
Did you like this? Share it:

Skriv en kommentar

Del din mening...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved kommentaren din, skaff deg en gravatar!


2 + four =

  •  Tags 
  • siste
  • populære poster
  • Kommentarer

Sitron- og rosmarinbakte kyllinglår

Sitron- og rosmarinbakte kyllinglår. Lurt å beregne litt mer enn 30 minutter til denne, så man er … [ Les Mer ]

Meny uke 14

Nåh, på tide med ny ukesmeny og handleliste? Ukas meny: Stekt sei eller torsk med kremet paprika- og … [ Les Mer ]

Lasagne

NB. Lasagne tar over 30 minutter å lage. Lasagne er lett å lage, men tar litt tid. Sausen blir best … [ Les Mer ]

Kjøttrull/lammerull

Prosjekt lære å lage lammerull. Lammerull kan lages på flere måter. Nå har jeg lært å lage den … [ Les Mer ]

Kontakt

Send oss gjerne en  melding på Facebook Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Stekt torsk med bacon og brokkolipurè

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Matpakkeforslag

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Matpakketips til Foreldre&Barn

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Torsk i ovn med fløte- og tomatsaus

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Flymat til besvær

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

sonablate

Hi there, You've done a fantastic job. I'll certainly digg it and personally recommend to my friend

https://addictiontreatments101.com

I'm not sure why but this blog is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or i

profil zamknięty 140x140

profil zamknięty 140x140

cena stali na giełdzie

cena stali na giełdzie

Robertson

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

Matbloggtoppen

Matbloggsentralen