Pizza 50/50

Posted by on 26/09/2010 / Legg igjen kommentar
Postet i Oppskrifter, Middag

Pizza kan varieres i det uendelige. Siden vi har tilbøyelighet til å feire inngangen til hver helg med pizza, kan det være greit nettopp å variere litt…;)

Til denne pizzaen brukte vi grunnoppskriften på deig og saus som du finner her. Videre delte vi den i to, noe for enhver smak.

I tillegg til ingrediensene i grunnoppskriften trenger du:
1/4 boks kyllingskinke/ 10 cherrytomater/ 1/4 pakke fetaost/ litt ruccolasalat/ ca 7 grønne oliven/ ca 150- 200 gram karbonadedeig/ 1/4 grønn paprika/ 1/4 gul paprika/ ca 200 gram ost, for eksempel Jarlsberg samt litt Mozarella/ salt og pepper.

Fremgangsmåte:
Lag pizzadeig og tomatsaus som beskrevet her. Kutt kyllingskinkei strimler, fetaost og paprika i biter. Stek karbonadedeig, smak til med salt og pepper. Når deigen er ferdig hevet, bres den utover smurt bakeplate. La gjerne stå og heve litt hvis du har mulighet til det. Fordel tomatsaus jevnt over. På den ene halvdelen legger du på ost, kyllingskinke, fetaost, oliven og cherrytomater. På den andre delen karbonadedeig, ost og paprika. Pizzaen stekes ved 220 grader midt i ovnen til osten er gylden og skorpene sprø. Fordel litt ruccola over siden med skinke/ tomat. Server gjerne rømmedressing til;) Velbekomme!


image_pdfimage_print
Did you like this? Share it:

Skriv en kommentar

Del din mening...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved kommentaren din, skaff deg en gravatar!


seven − = 5

  •  Tags 
  • siste
  • populære poster
  • Kommentarer

Sitron- og rosmarinbakte kyllinglår

Sitron- og rosmarinbakte kyllinglår. Lurt å beregne litt mer enn 30 minutter til denne, så man er … [ Les Mer ]

Meny uke 14

Nåh, på tide med ny ukesmeny og handleliste? Ukas meny: Stekt sei eller torsk med kremet paprika- og … [ Les Mer ]

Lasagne

NB. Lasagne tar over 30 minutter å lage. Lasagne er lett å lage, men tar litt tid. Sausen blir best … [ Les Mer ]

Kjøttrull/lammerull

Prosjekt lære å lage lammerull. Lammerull kan lages på flere måter. Nå har jeg lært å lage den … [ Les Mer ]

Kontakt

Send oss gjerne en  melding på Facebook Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Stekt torsk med bacon og brokkolipurè

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Matpakkeforslag

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Matpakketips til Foreldre&Barn

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Torsk i ovn med fløte- og tomatsaus

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Flymat til besvær

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

sonablate

Hi there, You've done a fantastic job. I'll certainly digg it and personally recommend to my friend

https://addictiontreatments101.com

I'm not sure why but this blog is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or i

profil zamknięty 140x140

profil zamknięty 140x140

cena stali na giełdzie

cena stali na giełdzie

Robertson

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

Matbloggtoppen

Matbloggsentralen