En klassiker. Enklere og raskere enn man tror.
Du trenger til 4 personer:
500 g fiskefilet, vi brukte laks og torsk/ Gjerne ca 20 reker/ 2 gulrøtter/ 1 liten løk/ 1 liten purre/ 1 liter fiskekraft eller fiskebuljong/ 4 ss meierismør/ 4 ss hvetemel/ 2 dl melk/ 0,5 dl rømme/ 1 ss gressløk
Fremgangsmåte:
Kutt gulrøtter i terninger, grovhakk løk. Purre i ringer.
Kutt fisken i terninger. Kok grønnsakene nesten møre i fiskekraften. Lag jevning av smør og hvetemel i en annen kasserolle. Spe med melk. Bland jevninga i fiskekrafta under omrøring. La fisken trekke i suppen til den er kokt, tar kun ca 5 min. Visp rømmen inn i suppen. Kok opp og server med et dryss av finklippet gressløk. Serveres som den er, eller med ferskt brød eller foccachia. Gled dere:)
Sitron- og rosmarinbakte kyllinglår. Lurt å beregne litt mer enn 30 minutter til denne, så man er … [ Les Mer ]
Nåh, på tide med ny ukesmeny og handleliste? Ukas meny: Stekt sei eller torsk med kremet paprika- og … [ Les Mer ]
NB. Lasagne tar over 30 minutter å lage. Lasagne er lett å lage, men tar litt tid. Sausen blir best … [ Les Mer ]
Prosjekt lære å lage lammerull. Lammerull kan lages på flere måter. Nå har jeg lært å lage den … [ Les Mer ]
Send oss gjerne en melding på Facebook Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Hi there, You've done a fantastic job. I'll certainly digg it and personally recommend to my friend
I'm not sure why but this blog is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or i
profil zamknięty 140x140
cena stali na giełdzie
Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.