Pepperkylling med paprikasaus

Posted by on 28/11/2010 / Legg igjen kommentar
Postet i Oppskrifter, Middag

Første søndag i advent. Vi har vært hos mine foreldre og spist nydelig lutefisk, julestemninga er på plass. Vi går imot ei fin tid, mye hyggelig samvær med familie og venner. Målet er å nyte dagene, prøve å la det bli en rolig og fin måned. Så får vi se da;)

I uka som var prøvde vi en kyllingrett fra TRINEs mektige MATblogg. Det var skikkelig godt. Hvis det er noen matglade der ute som ikke har besøkt bloggen hennes, anbefaler jeg på det sterkeste å gi den et besøk. Der er det MYE inspirasjon.

Du trenger til 4 personer:
4 kyllingfileter/ Maldonsalt/ pepper/ 2 dl kyllingbuljong/ 3 dl matfløte/ 4 ss soyasaus/ 2 ts sennep/ litt maizenna (1,5 ss) utrørt i vann/ 1 liten paprika/ 1 squash/ 12 cherrytomater/ ris til 4 personer

Fremgangsmåte:
Sett ris på kok. Sett ovnen på 200 grader. Kutt squash i tynne skiver, paprika i små terninger. Gni kyllingfiletene godt inn med Maldonsalt og pepper, stek de på sterk varme til de får fin stekeskorpe på begge sider. Legg kyllingfilet og cherrytomater i ildfast form, stek ved 200- 225 grader i 10- 15 minutter, til filetene er gjennomstekte. Lag saus: Gi kyllingbuljong og fløte et lite oppkok, smak til med soyasaus og sennep. Jevn sausen med maizenna (1- 1,5 ss i utrørt i litt vann). Ha i paprika, la sausen koke et par minutter. Stek squash i litt olje til den blir myk og mør. Når kyllingen er ute av ovenen lar du den hvile noen minutter før servering.

image_pdfimage_print
Did you like this? Share it:

Skriv en kommentar

Del din mening...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved kommentaren din, skaff deg en gravatar!


5 × one =

  •  Tags 
  • siste
  • populære poster
  • Kommentarer

Sitron- og rosmarinbakte kyllinglår

Sitron- og rosmarinbakte kyllinglår. Lurt å beregne litt mer enn 30 minutter til denne, så man er … [ Les Mer ]

Meny uke 14

Nåh, på tide med ny ukesmeny og handleliste? Ukas meny: Stekt sei eller torsk med kremet paprika- og … [ Les Mer ]

Lasagne

NB. Lasagne tar over 30 minutter å lage. Lasagne er lett å lage, men tar litt tid. Sausen blir best … [ Les Mer ]

Kjøttrull/lammerull

Prosjekt lære å lage lammerull. Lammerull kan lages på flere måter. Nå har jeg lært å lage den … [ Les Mer ]

Kontakt

Send oss gjerne en  melding på Facebook Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Stekt torsk med bacon og brokkolipurè

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Matpakkeforslag

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Matpakketips til Foreldre&Barn

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Torsk i ovn med fløte- og tomatsaus

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Flymat til besvær

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

sonablate

Hi there, You've done a fantastic job. I'll certainly digg it and personally recommend to my friend

https://addictiontreatments101.com

I'm not sure why but this blog is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or i

profil zamknięty 140x140

profil zamknięty 140x140

cena stali na giełdzie

cena stali na giełdzie

Robertson

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

Matbloggtoppen

Matbloggsentralen