Pasta med kylling i kremet chilisaus

Posted by on 21/12/2010 / Legg igjen kommentar
Postet i Oppskrifter, Middag

Jula kommer snikende…Vi gleder oss;) Vi holder fortsatt på de “vanlige” middagene et par dager til. Legger selv merke til at det i det siste har blitt endel ingredienser som har gått igjen, deriblant paprika, chili og Creme Fraiche. Mye blir jo godt når en har med disse, men det skader absolutt ikke å variere heller…Har tanker om å bruke romjula til å se matprogram og lese litt oppskrifter for å hente inspirasjon. Det blir bra. Men nå begynner det å bli noen oppskrifter å velge mellom på familiemat.com også, er glad for det. I går hadde vi ei god kyllinggryte med; Paprika, chili og Creme Fraiche…

Du trenger til 4 personer:
600 g strimlet kyllingkjøtt, eller en filét per porsjon/ 2 løk/ 2 fedd hvitløk/ 3 ss olivenolje/ 1,5 rød paprika/ 0,5 rød chili/ 1 ss chilisaus/ 2 dl crème fraîche/ Fullkornspasta til 4 personer/ salt og pepper/ Salat: 7 salatblader/ 4 tomater/ ½ agurk/ 7 brokkolitopper/ litt pinjekjerner

Fremgangsmåte:
Kok pasta etter anvisning på pakken. Finhakk løk, hvitløk og chili, kutt paprika i staver og kylling i strimler. Stek løk og hvitløk i olje til den er blank. Tilsett strimlet kyllingkjøtt, paprika og chili. Stek til kyllingkjøttet har skiftet farge, tilsett så chilisaus og crème fraiche. La alt koke opp og trekke til kyllingkjøttet er gjennomkokt, ca 6-8 min. Lag salat av salatblader og oppkuttet agurk, tomat, brokkoli og pinjekjerner. Smak kyllinggryta til med salt og pepper. Hell kyllingsausen over pasta, server med grønn salat:)

image_pdfimage_print
Did you like this? Share it:

Skriv en kommentar

Del din mening...
og ja, hvis du vil ha et bilde ved kommentaren din, skaff deg en gravatar!


+ nine = 11

  •  Tags 
  • siste
  • populære poster
  • Kommentarer

Sitron- og rosmarinbakte kyllinglår

Sitron- og rosmarinbakte kyllinglår. Lurt å beregne litt mer enn 30 minutter til denne, så man er … [ Les Mer ]

Meny uke 14

Nåh, på tide med ny ukesmeny og handleliste? Ukas meny: Stekt sei eller torsk med kremet paprika- og … [ Les Mer ]

Lasagne

NB. Lasagne tar over 30 minutter å lage. Lasagne er lett å lage, men tar litt tid. Sausen blir best … [ Les Mer ]

Kjøttrull/lammerull

Prosjekt lære å lage lammerull. Lammerull kan lages på flere måter. Nå har jeg lært å lage den … [ Les Mer ]

Kontakt

Send oss gjerne en  melding på Facebook Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Stekt torsk med bacon og brokkolipurè

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Matpakkeforslag

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Matpakketips til Foreldre&Barn

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Torsk i ovn med fløte- og tomatsaus

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

Flymat til besvær

Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post

sonablate

Hi there, You've done a fantastic job. I'll certainly digg it and personally recommend to my friend

https://addictiontreatments101.com

I'm not sure why but this blog is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or i

profil zamknięty 140x140

profil zamknięty 140x140

cena stali na giełdzie

cena stali na giełdzie

Robertson

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

Matbloggtoppen

Matbloggsentralen