Noen uker får man ikke planlagt noen ting. Middager går i ball, bursdager glemmes, hurramegrundt. I går sto vi med nesten tomt kjøleskap, men hadde kyllingfilet, og da kommer man et stykke på vei. Mente å ha sett ei fristende oppskrift på “lun paprikasalat” på TRINEs MATblogg. Vi hadde noen av ingrediensene, så det ble en enklere utgave av salaten. Får ha tilgode å prøve den ekte utgaven senere;)
Du trenger til 4 personer:
4- 6 kyllingfileter/ Extra virgin olivenolje/ 3 fedd hvitløk/ 2 ss paprikapulver/ salt og pepper/ smør til steking/ 2 røde paprika/ 2 gule paprika/ 1/2 beger cherrytomater/ 1 rødløk/ en stor neve basilikumblader/ 1/2 sitron/ pinjekjerner
Fremgangsmåte:
Finhakk hvitløk, bland ca 1 hvitløk, paprikapulver og litt salt i litt olivenolje, pensle på kyllingfiletene. Sett stekeovn på grillfunksjon eller på høy varme. Del hver paprika i 4. Rens for frø og hinner. Legg paprika på et stekebrett med skinnsiden opp. Pensle skinnet med olje og grill paprikaen til den blir mør og skinnet er brunt/svart og lett lar seg fjerne. Sett ovnen ned til 200 grader. Fjern skinnet av paprikaen mens den er varm. Brun kyllingfileter i litt smør i panne på nokså høy varme, bare slik at de får litt stekeskorpe. Stek videre kyllingen på brett i ovn, i ca 15 minutter. Ha gjerne i steketermometer, stek til ca 63 grader. Imens kyllingen steker kutter du paprika i staver, rødløk i biter. Finhakk basilikum. Rist pinjekjerner lett i tørr panne. Ha paprika, tomater og rødløk i en salatbolle, og bland inn finhakket hvitløk og basilikum. Rett før servering smaker du til med presset sitron og god olivenolje, og strør ristede pinjekjerner over. Enkel middag eller god lunsj;) (Som dere ser hadde ikke vi basilikum. Ble godt likevel, men tror det blir en riktig høydare MED).
Sitron- og rosmarinbakte kyllinglår. Lurt å beregne litt mer enn 30 minutter til denne, så man er … [ Les Mer ]
Nåh, på tide med ny ukesmeny og handleliste? Ukas meny: Stekt sei eller torsk med kremet paprika- og … [ Les Mer ]
NB. Lasagne tar over 30 minutter å lage. Lasagne er lett å lage, men tar litt tid. Sausen blir best … [ Les Mer ]
Prosjekt lære å lage lammerull. Lammerull kan lages på flere måter. Nå har jeg lært å lage den … [ Les Mer ]
Send oss gjerne en melding på Facebook Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Hi there, You've done a fantastic job. I'll certainly digg it and personally recommend to my friend
I'm not sure why but this blog is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or i
profil zamknięty 140x140
cena stali na giełdzie
Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.
🙂