Du trenger til 4 personer:
Kyllingfileter til 4 personer/ 1 potte basilikum/ 1 ss olje/ salt, pepper/ 8-12 cherrytomater/ 2 dl matyoghurt/ 1-2 fedd hvitløk/ Salatblader til 4 stk, eks Issalat eller Vestfoldsalat/ 1/2 agurk/ Cherrytomater/ 1/2 snackpaprika eller vanlig paprika/ 1 spisemoden avokado.
Fremgangsmåte:
Skjær dype lommer på langs av kyllingfiletene. Fyll dem med halvparten av basilikumbladene.
Stek kyllingfiletene i olje, ca. 12 min. per side. Kontroller at kyllingen er gjennomstekt, dvs. at kjøttsaften er klar uten innslag av rosa. Vil du være helt sikker på at kyllingen er gjennomstekt kan du bruke termometer. Ifølge Andreas Viestad er kyllingen ferdig når den har en kjernetemperatur på 65 grader. Krydre kyllingen med salt og pepper. Skyll cherrytomatene. La dem steke ved siden av kyllingen noen minutter i stekepannen.
Mens kyllingen steker lager du salat og basilikumdressing. Bland resten av basilikumen med litt av yoghurten. Bland inn resten av yoghurten og smak til med resten av saltet, pepper og presset hvitløk.
Lag grønn salat av salatblader, agurk, paprika, cherrytomater og avokado. Klart til å nytes:) Kylling kan klargjøres med basilikum kvelden i forveien hvis en ønsker, da får man mer smak av basilikum.
Fra mineoppskrifter.no. Endret noe.
Sitron- og rosmarinbakte kyllinglår. Lurt å beregne litt mer enn 30 minutter til denne, så man er … [ Les Mer ]
Nåh, på tide med ny ukesmeny og handleliste? Ukas meny: Stekt sei eller torsk med kremet paprika- og … [ Les Mer ]
NB. Lasagne tar over 30 minutter å lage. Lasagne er lett å lage, men tar litt tid. Sausen blir best … [ Les Mer ]
Prosjekt lære å lage lammerull. Lammerull kan lages på flere måter. Nå har jeg lært å lage den … [ Les Mer ]
Send oss gjerne en melding på Facebook Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Hi there, You've done a fantastic job. I'll certainly digg it and personally recommend to my friend
I'm not sure why but this blog is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or i
profil zamknięty 140x140
cena stali na giełdzie
Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.
Hei Frode, takk ska du ha;) Vi steke sjelden uten steketermometer, Oddis e veldig tilhenger av å måle, ikke gjette (som han sir…). Da bruke vi 65 grader på kylling som kjernetemperatur. På den her oppskrifta tok det ca 12 min, mene da å huske at kyllingen hadde vært ei stund utfor kjøleskap, var ikke iskald da vi starta. Vi prøve å huske å ta opp kyllingen kvelden før, lettere å regulere temperaturen når kyllingen ikke e frosen. Håpe det va til litt hjelp. Vi snakkes;)