Du trenger til 4 personer:
8 brokkolitopper/ 1 gulrot/ 1 gul paprika/ 10 friske sjampinjong/ 2 stk vårløk/ 1 ss olje til steking/ 1 ss finhakket frisk ingefær/ 2 båter hvitløk/ salt og pepper/ 1 ss soyasaus/ 100 g nudler, gjerne fullkorn
Fremgangsmåte:
Kok nudler etter anvisning på pakken. Kutt gulrøtter og paprika i staver, vårløk i tynne ringer. Finhakk ingefær og hvitløk. Kutt sjampinjong i skiver. Varm olje i ei wokpanne, bland i hvitløk og vårløk. Stek kjøtt på sterk varme, litt i gangen slik at sterk varme opprettholdes. Legg kjøttet til side. Stek grønnsakene raskt. Ha i kjøttet og soyasaus. Bland i ferdigkokte nudler til sist. Smak til med salt og pepper. Mmmmm…
Sitron- og rosmarinbakte kyllinglår. Lurt å beregne litt mer enn 30 minutter til denne, så man er … [ Les Mer ]
Nåh, på tide med ny ukesmeny og handleliste? Ukas meny: Stekt sei eller torsk med kremet paprika- og … [ Les Mer ]
NB. Lasagne tar over 30 minutter å lage. Lasagne er lett å lage, men tar litt tid. Sausen blir best … [ Les Mer ]
Prosjekt lære å lage lammerull. Lammerull kan lages på flere måter. Nå har jeg lært å lage den … [ Les Mer ]
Send oss gjerne en melding på Facebook Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Hi there, You've done a fantastic job. I'll certainly digg it and personally recommend to my friend
I'm not sure why but this blog is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or i
profil zamknięty 140x140
cena stali na giełdzie
Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.