Du trenger til 4 personer:
6- 800 gram fiskefilet (torsk eller laks)/ 1 purre/ 3 gulrøtter/ 1 knollselleri/ 1 stor løk/ 4 ss margarin/ karri/ 1- 2 ts sitronsaft fra presset sitron/ 3 ss siktet speltmel/ vann.
Fremgangsmåte:
Kutt fiskefilet i terninger. Kutt purre i ringer, gulrøtter og knollselleri i staver. Finhakk løken. Smelt margarin i gryte/ kasserolle. Surr løk og margarin blank. Tilsett 1/4 ts karri. Dryss over 3 ss siktet speltmel. Spe videre med 1,5 l vann.
Tilsett 2 blokker fiskebuljong, 2 ss tomatpure samt selleri og purre. Kok det hele ca 10 min. La fisken trekke i suppa de siste minuttene. Ha tilslutt i 3 dl fløte, melk eller kokosmelk. Smak til med salt, pepper, karri og litt sitronsaft.
NB! Suppa kan lages uten fløte/ melk, som på bildet under. Evt kan man helt mot slutten blande i 3-4 ss rømme.
Sitron- og rosmarinbakte kyllinglår. Lurt å beregne litt mer enn 30 minutter til denne, så man er … [ Les Mer ]
Nåh, på tide med ny ukesmeny og handleliste? Ukas meny: Stekt sei eller torsk med kremet paprika- og … [ Les Mer ]
NB. Lasagne tar over 30 minutter å lage. Lasagne er lett å lage, men tar litt tid. Sausen blir best … [ Les Mer ]
Prosjekt lære å lage lammerull. Lammerull kan lages på flere måter. Nå har jeg lært å lage den … [ Les Mer ]
Send oss gjerne en melding på Facebook Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Did you like this? Share it:Tweet Tweet This Post
Hi there, You've done a fantastic job. I'll certainly digg it and personally recommend to my friend
I'm not sure why but this blog is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or i
profil zamknięty 140x140
cena stali na giełdzie
Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.